Forside      Event      Betal Kontingent      Betal Våbenleje      Shop      Bestyrelsen      Instruktører      Kalender      Lukkedage      Markedsplads

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?
Velkommen til
Kalundborg-Fægteklub

Her kan du finde informationer om hvad som rør sig i Kalundborg Fægteklub, vores træningstider o.s.v.
Klubben blev stiftet i december 2005, og havde første træning i 2006. Klubben har i dag ca. 50 medlemmer.

Klubben er en breddeklub med focus på seriøs træning, sjov og kammeratligt samvær.
Selvom vi er en lille klub, er vi meget stævneaktive. Både ved nationale såvel som regionale turneringer.

Klubbens fægtere har vundet adskillige DM titler siden opstarten i ungdom, senior og veteranrækkerne.

Derudover samarbejder vi med Slagelse Fægteklub og Fægteklubben Fleche i Holbæk om fællestræninger.

Kalundborg Fægteklub arrangerer polterabends for interesserede samt prøvearrangementer på skoler mv.

Denne side er drevet af Klubmodul.dk